Vrolijke iPad covers

10 april 2019
vrolijke ipad covers

Yes het is lente! M’n garderobe is al aardig lente-proof met een paar nieuwe fashion items en leuke accessoires. Zelfs de stationery die ik voor mijn werk als blogger en virtual assistant gebruik heb ik vervangen voor fris en fruitige exemplaren. Nu ik zo lekker op dreef ben kan ik het niet laten om ook mijn iPad te voorzien van een vrolijke en lente-proof cover.

Miss kluns

Ik heb nog een reden waarom m’n iPad wel een stevige tablethoes kan gebruiken: Miss kluns is my middle name. Ik struikel regelmatig over mijn eigen voeten, een paar keer per week laat ik wel iets uit mijn handen vallen… You get my point. Zo heb ik in mijn onhandigheid al een kop thee over mijn MacBook laten vallen (was helaas niet meer te redden) en mijn iPad liet ik met mijn slaperige hoofd naast mijn bed vallen (ook niet meer te redden). Dus naast dat ik een vrolijke cover voor mijn iPad gewoon superleuk vind, is het ook echt nodig om de kosten van mijn onhandigheid binnen de perken te houden.

5 x vrolijke iPad covers en tablethoezen

1. Pink love

Ik kan er niks aan doen, ik heb gewoon een ontzettende zwak voor de kleur roze. In mijn interieur houd ik van basic kleuren, maar m’n stationery en in mijn kledingkast liggen aardig wat roze items.

2. Inspirerende quote

Voor mijn werk als blogger en virtual assitant gebruik ik regelmatig mijn iPad. Een cover met een inspirerende quote geeft me extra inspiratie én een boost positieve energie. Heb jij eigenlijk een favoriete quote?

3. Lots of color

Als je niet vrolijk van deze kleurrijke tablethoes wordt, weet ik het ook niet meer. De tablethoes ziet er misschien een tikkie hysterisch uit, maar als ik er naar kijk verschijnt er accuut een big smile op mijn gezicht.

4. Bling, bling

Gouden accessoires zijn helemaal trendy, dus waarom steek je je iPad ook niet in een gouden cover? Ik hou d’r van!

5. Joyful jeans

Je tablet in a pair of jeans, hoe leuk is dat? Kun je je outfit of the day afstemmen op je tablethoes. Hilarisch, toch?!

vrolijke iPad covers

Zit jouw favoriet erbij?

Wat vind jij van deze iPad covers en tablethoezen, zit jouw favoriet erbij? Ik denk dat ik nummer 1 Pink love of nummer 5 Joyful Jeans ga bestellen. En als je benieuwd bent waar ik deze vrolijke iPad covers en tablethoezen gespot heb, laat het me dan even weten in een reactie hieronder.

liefs llianne

Zoek je voor de paasbrunch nog wat leuke ideeën? Inspiratie voor een tafel vol lekkers!

Foto’s o.a.: Roosfoto.nl

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.