vtwonen bloggerscontest

23 september 2017
vtwonen bloggerscontest

Bloggen voor vtwonen, hoe cool is dat? Klinkt voor mij als a dream come true omdat het me fantastisch lijkt om van mijn passie voor schrijven en lifestyle mijn werk te maken. Als vtwonen opzoek is naar bloggers kan ik zo’n kans natuurlijk niet links laten liggen. Misschien ben ik niet de enthousiasteling die ze zoeken, maar wie niet waagt wie niet wint en daarom doe ik lekker eigenwijs mee aan de vtwonen bloggerscontest.

vtwonen zoekt blogger

Houd je van wonen en heb je een unieke stijl of originele blik die je graag met anderen deelt? Opgelet dan, want vtwonen is op zoek naar blogtalent. Beginner of al langer bezig, dat maakt niet uit.

Als ik zo’n oproep lees, borrelen er gelijk tig creatieve ideeën door mijn hoofd. Omdat ik mezelf mijn (over) enthousiasme ken, laat ik het even bezinken. Eerst rustig broeden op een origineel idee, want daarmee maak ik nog enigszins kans naast alle 1001 bloggers die dit graag willen. Ik besluit om mezelf in the picture te zetten door mijn enthousiasme en nieuwsgierigheid naar alles met met wonen, interieur en styling te maken + mijn ‘groen als gras’ ervaring. Het lijkt me fantastisch om stad, land en internet af te speuren naar alle antwoorden die ik op woongebied heb en hoe leuk is het om dit met andere ‘groentjes’ te delen. Best origineel toch?
vtwonen bloggerscontest werkruimte

M’n home office is er al zo goed als klaar voor!

vtwonen bloggerscontest blogBeste vtwonen, ik zit ik er al helemaal klaar voor!

vtwonen bloggerscontest

Om mee te doen aan de vtwonen bloggerscontest hoef je naast je gegevens alleen maar een blog in te sturen. Easy peasy! Na wat broedtijd stond mijn artikel binnen no time op papier en hup verzenden maar. Dit is de eerste ronde en in oktober begint de echte vtwonen bloggerscontest. Wat dat precies kies inhoudt dat willen ze nog niet zeggen, wel dat je leuke prijzen én een plekje tussen de andere bloggers op vtwonen kunt winnen. Spannend!

Heb zin om je interieur herfst en winter proof te maken en kun je wel wat inspiratie gebruiken? Dan is de vtwonen & design beurs the place to be!

Foto boven: vtwonen

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.