vtwonen feestkalender

1 december 2017
vtwonen feestkalender

Het is december en dat betekent dat de feestmaand van het jaar aangebroken is. Lekker eten, gezellig samenzijn met je familie en heel veel huishoudens vind je een adventskalender. Die feestelijke kalenders heb je in allerlei soorten bijvoorbeeld met chocolaatjes en kleine cadeautje. vtwonen heeft wel een hele verrassende kalender…

Time to celebrate met vtwonen

Vandaag vond ik in mijn mailbox de nieuwsbrief van vtwonen met als onderwerp ‘Iedere dag een verrassing met de Feestkalender’ . Ik ben dol op verrassingen dus binnen no time had ik de mail geopend. En niet voor niets: vtwonen heeft van 1 t/m 24 december elke dag een feestelijke verrassing voor je in petto. Hoe leuk is dat?!vtwonen feestkalender verrassing

vtwonen feestkalender: aftellen tot kerst, elke dag een verrassing

Ik vermoed dat je nu, net als ik was, heel benieuwd bent wat voor feestelijke verrassingen ze in petto hebben. Let me tell you: van 1 december t/m 24 december hebben ze elke dag een feestelijke verrassing voor je van een winactie tot korting en van happy-page tot een quiz. Elke dag kun je op de vtwonen feestkalender een luikje open en de verrassing van de dag komt tevoorschijn.
vtwonen feestkalender prijzen

De grote hoofdprijs

Open jij, net als ik, ook elke dag een luikje? Ik zou het zeker doen, want vtwonen geeft ook een grote hoofdprijs weg: een feestelijk gedekte eettafel met alles erop en eraan! Achter welk luikje deze super prijs verstopt zit is de grote vraag en de enige manier om daar achter te komen is om trouw elke dag een luikje te openen van de vtwonen feestkalender. Maar dit is nog niet alles: als je aan het einde van de actie alle letters verzamelt hebt, krijg je nog een éxtra verrassing. Wat dat is? Ik heb geen idee (helaas).

liefs llianne

Wil je voor je hond verrassen met een leuk cadeau onder de kerstboom? Geef je trouwe viervoeter een hondenkussen van HOTDOG DESIGNS!

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.