Recept: Wafels met vers fruit

18 mei 2019
wafels met vers fruit

Luchtig, superlekker én gezond, zo kan ik deze wafels met vers fruit het beste omschrijven. En ook niet geheel onbelangrijk: je maakt ze supersnel en zijn heerlijk als ontbijt, lunch of tussendoortje!

Waffles are pancakes with abs

Of je nu een wasbordje hebt of niet, het belangrijkste is dat jij blij met je lichaam bent. Toch kan ik het niet laten om de quote Waffles are pancakes with abs met je te delen. Als fanatiek sporter (zonder wasbordje) zie ik de humor er wel van in 😉

Maar goed, terug naar het recept. Je kunt zelf vrij makkelijk wafels maken, als je tenminste een wafelijzer hebt. Zelf heb ik er geen en om er nou een aan te schaffen omdat ik af en toe zin in een wafel heb… tja dat vind ik zonde. Vandaar dat ik ze kant-en-klaar koop, (bijna) net zo lekker en vooral heel makkelijk.

wafels met vers fruit

Recept: Wafels met vers fruit

Ingrediënten:

(voor 1 persoon)

  • 2 wafels
  • 2 grote el kwark
  • vers fruit naar keuze

Hoe maak je deze heerlijke wafels?

  1. Verwarm de wafels even in de oven of in de magnetron.
  2. Schep de kwark op de wafels, voeg het verse fruit toe en that’s it!

Lekker makkelijk toch? Je kunt ze als ontbijt, lunch of tussendoortje eten, but that’s up to you! Laat je me weten als je het recept gemaakt hebt? Ik ben benieuwd of jij ze net zo lekker vindt als ik.

liefs llianne

Weet je wat ik ook superlekker vind? Toast met avocado & zuivelspread!

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

1 Comment

Recept: Proteïne fluff maken | lianne.com - all about lifestyle 13 augustus 2019 at 20:32

[…] Weet je wat ik in de zomer graag eet als ontbijt of lunch eet? Wafels met vers fruit! […]

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.