What I eat in a day #eetdagboek II

15 augustus 2017
what I eat in a day

What I eat in a day, zo midden in mijn herstelproces van anorexia? Dat vertel ik je, en laat ik je uitgebreid zien, in mijn eetdagboek. Ik eet nu dingen eet waarvan in never nooit gedacht had dat ik het ooit weer zou durven. Zo zie je maar: de wonderen zijn de wereld nog niet uit!

Vegan, vega of…

In de eetdagboeken die ik voor Followfitgirls.com bijhield kon je het al zien; van veganistisch ben ik overgestapt naar vegetarisch en nu eet ik zelfs af en toe weer een stukje kip. Waarom ik nu anders eet? Het is een ontdekkingstocht naar wat ik lekker vind in plaats wat mijn eetstoornis vindt dat ik moet eten. Niet dat elke verandering me met 2 vingers in mijn neus afgaat hoor, alles wat nieuw en anders is vind ik super spannend. Toch doe ik het wel en elke stap die ik neem voelt als een overwinning!

What I eat in a day: eetdagboek I – maandag 14 augustus

Nu ik tijdelijk niet werk breng ik het grootste deel van mijn dag in en rondom mijn eigen huisje door. Ik verveel me eigenlijk nooit, ik heb altijd wel iets te doen en zo niet dan bedenk ik gewoon iets. Mijn hondje Sasha is anders ook altijd nog te ‘porren’ voor een heerlijk wandeling.

Deze maandag heb ik me ook geen seconde verveeld: sporten, wandelen, boodschappen doen, koffie drinken bij mijn zus, een artikel voor Followfashion en mijn eigen website schrijven, filmpjes maken van mijn ‘kookkunsten’, een paar vlogs van mijn favoriete YouTubers kijken en ik ben in de tuin bezig geweest. Tussen al deze dingen door heb ik natuurlijk ook nog gekookt en gegeten:

Ontbijt

Overnight oats met whey en blauwe bessen
what I eat in a day overnight oats

Tussendoor

Smoothie met banaan, kwark, komkommer en bleekselderij

Lunch

Omelet met spinazie en cottage cheese

Tussendoor

Protein Bieten Fluff (echt super lekker!)

Avondeten

Pittige tempeh met broccoli en een bakje yoghurt met appel/perzikcompote
what i eat in a day tempeh

Tussendoor

Caseïne shake

Wat eet jij op een dag?

Nu je weet wat ik zo op een doordeweekse dag eet ben ik wel heel benieuwd hoe jouw eetdagboek eruit ziet? Just tell me all about it in een reactie hieronder! En als je benieuwd bent naar het recept van een van mijn maaltijden, mag je het me natuurlijk ook altijd even vragen. Super leuk!

Kiwi’s zijn niet alleen ontzettend lekker, ze zijn super gezond en je kunt er allerlei lekkere gerechten mee maken. Kijk maar: 3 x kiwi recepten.

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

1 Comment

What I eat in a day | lianne.com - all about a healthy & happy lifestyle 5 december 2017 at 13:22

[…] Benieuwd hoe mijn vorige eetdagboek er uit zag? You read all about it in: What I eat in a day #II […]

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.