IKEA: Wooninspiratie Live

16 oktober 2017
wooninspiratie live

Save the date: op zaterdag 4 november organiseert IKEA Wooninspiratie LIVE en kun je bij een IKEA vestiging bij jou in de buurt gratis speeddaten met een IKEA expert of een Trend Tour door de winkel volgen. Dat wil je toch niet missen?!

Inspiratie & informatie

IKEA is niet alleen een heerlijke woonwinkel om uren rond te slenteren, ze organiseren ook regelmatig gratis workshops op woongebied. Zelf heb ik al eens een rondleiding voor en achter de schermen bij IKEA gehad en uitgebreid informatie gekregen over alles wat met keuken te maken heeft. Super leerzaam en inspirerend.

Wooninspiratie LIVE

Op zaterdag 4 november is het weer zover: IKEA organiseert het super leuke evenement Wooninspiratie LIVE. Je kunt de laatste woontrends ontdekken tijdens de Trend Tour door de winkel of op speeddate met één van de IKEA-experts gaan. Hoe leuk is dat?!

Speeddate

Ben je van plan om een kamer in je huis een big make-over te geven of lukt het je niet om een bepaalde sfeer in je huis te creëren? Op een speeddate met een IKEA-expert kun je al je vragen stellen en krijg je uitgebreid advies. Ik zeg bye bye woonfrustraties!

Trend tour

Ben jij (net als ik) benieuwd naar de laatste woontrends? Dan is de Trend Tour echt iets voor jou. Samen met een IKEA-expert tour je door de winkel en vertelt hij/zij je alles over de laatste trends en hoe je dit zelf in je interieur kunt verwerken. Ik heb me al aangemeld voor de tour en verheug me er nu al ontzettend op.

Kom je ook?

Heb ik je enthousiast gemaakt voor het gratis evenement Wooninspiratie LIVE bij IKEA?

De plekken zijn beperkt, dus schrijf je snel in!

liefs llianne

Wist je al dat IKEA maar liefst 800 nieuwe designproducten aan haar assortiment heeft toegevoegd. Zo blij als een ei heb ik alle nieuwe IKEA producten bekeken en dit zijn mijn favorieten.

Foto’s: IKEA

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

1 Comment

IKEA Trend Tour groot succes! | llianne.com - all about a happy & healthy lifestyle 6 november 2017 at 11:48

[…] IKEA: Wooninspiratie Live […]

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.