Wat voor woontype ben jij?

15 oktober 2017
woontype

Heb jij je wel een afgevraagd wat voor woontype je bent? Val je als een blok voor bijvoorbeeld een landelijke of industriële inrichting van je huis, best interessant om te weten toch? Ik heb een paar super handig tips en trics voor je waarmee je binnen mum van tijd weet voor voor woontype je bent. Dus ga je binnenkort verhuizen, heb je zin om je huis een frisse nieuwe look te geven of ben je gewoon nieuwsgierig? Lees dan snel even verder!

Smaken verschillen

Confession: ik vind het heerlijk om bij andere naar binnen te gluren en interieurs te spotten. Gewoon uit nieuwsgierigheid en wie weet doe ik nog inspiratie op. Op dit soort momenten wordt me wel duidelijk dat smaken verschillen; soms denk ik yay en soms denk ik no way.
woontype landelijk

Wat voor woontype ben jij?

Er zijn verschillende manieren waarop je kunt ontdekken wat voor stijl bij je past. Onderstaande manieren vind ik zelf het leukste en makkelijkste om dit te ontdekken.

Pinterest

Zelf ben ik helemaal weg van Pinterest en ik kan er dan ook uren op ronddwalen. Ik vind het een ideale plek om inspiratie op fashion, beauty, sport en vooral op interieur gebied op te doen. Om te ontdekken wat voor woontype je bent verzamel je gewoon allerlei foto’s van interieurs die je mooi vindt op een apart bord. Je zult zien dat je op den duur steeds dezelfde soort foto’s verzameld en bingo; dat is de woonstijl die het beste bij je past.

woontype woonquiz

Woonquiz

Vind Pinterest wat te veel werk en wil je sneller een antwoord op je woonvraag? Maak de woonquiz van vtwonen en je weet binnen een minuut wat voor woontype je bent. Super handig en leuk om te doen!

liefs llianne

Wist je al dat IKEA maar liefst 800 nieuwe designproducten aan haar assortiment heeft toegevoegd. Zo blij als een ei heb ik alle nieuwe IKEA producten bekeken en dit zijn mijn favorieten.

Foto’s: Pinterest

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.