5 x zin in de lente

6 april 2018
zin in de lente

YAY het is lente, wat heb ik naar dit moment uitgekeken zeg! Zodra de kerstboom de deur uit is kijk ik al uit naar dit moment dat het weer lekker lang licht is en het lijkt wel of ik hierdoor ook veel meer energie heb voor 1001 leuke dingen. Yes, I love spring: 5 x zin in de lente!

Let the sun shine

Waarom ik vooral zin in de lente heb is de zon. Zodra ik de eerste zonnestralen op mijn gezicht voel, voel ik de energie weer langzaam in me loskomen.

M’n moeder zei vroeger al dat ik een echt zonnekind was.

Op vakantie kon je me niet blijer maken met de combinatie van strand, zee en vooral de zon. Het lijkt wel alsof ik door de winterse kou zo’n beetje letterlijk van binnen bevries en van die donkere dagen word ik ook alles behalve blij. Let the sun shine en je krijg accuut een 100 x leukere versie van mij.

5 x zin in de lente

Nu vind ik 1001 dingen heerlijk om te doen in de lente, ook in de zomer trouwens, maar dit zijn mijn 5 favourite things to do in de lente:

 • De zon

  De zon staat voor mij toch wel met stip op nummer 1 waarom in zin in de lente heb. Vooral van de eerste warme zonnestralen geniet ik extra en het lijkt wel of mijn lijf de vitamine D zo’n beetje naar binnen zuigt.

 • Voorjaarsschoonmaak

  zin in de lente voorjaarschoonmaak

  Schoonmaken is alles behalve mijn hobby, op 1 uitzondering na: mijn grote voorjaarsschoonmaak!

  Het klinkt super suf en burgerlijk maar in het voorjaar krijg ik helemaal de kriebels om mijn huis op te ruimen. Alle rommel gaat de deur uit (of geef ik weg) en ik vlieg met m’n poetsdoek mijn hele huis door. Ik ben pas echt klaar voor de lente als mijn huisje weer helemaal fris en fruitig is.

 • Spring fashion

  Mijn dikke winterjas, wollen truien en skisokken vertrekken naar zolder om extra ruimte voor een nieuwe collectie spring fashion in mijn kledingkast te maken. Van het maken van een (veel te lange) shopping wishlist word ik helemaal blij en als de eerste rokjesdag aanbreekt ben ik helemaal door het dolle heen; love it!

  spring fashion wishlist

  Mijn spring fashion wishlist van de H&M.

 • Happy people

  Niet alleen ik leef helemaal op zodra het lente wordt, ook mijn lieve buren hebben er ‘last’ van. In de wintermaanden zien we elkaar nauwelijks, maar zodra het voorjaar wordt komen we elkaar regelmatig op straat tegen en kletsen we in alle rust uitgebreid bij.

 • Relaxen in de tuin

  groentetuin

  Zo ziet m’n groentetuin er nu nog niet uit hoor, maar hopelijk straks in de zomer wel.

  Oké, het is best een klusje om mijn tuin weer op orde te maken maar dan is het ook extra genieten. Met de warme zonnestralen op mijn gezicht heerlijk een beetje zitten wegdromen, lezen en puzzelen. Mijn liefde voor puzzelboekjes heb ik trouwens van mijn moeder ‘geërfd’. Elke vakantie nam ze een stapel puzzelboekjes mee en voordat we weer thuis waren had ze ze allemaal doorgespit. Het puzzelen is me dus eigenlijk met de paplepel ingegoten

Thanks to Denksport

Omdat ik zo enthousiast over het Kleurboek voor Volwassenen was, weten ze nu bij Denksport dat ik dol op hun items ben en daarom waren ze zo lief om me 4 nieuwe edities krisKras puzzelboekjes toe te sturen met de vraag of ik er een review over wil schrijven. Natuurlijk wil ik dat! Het liefst had ik dit in het voorjaarszonnetje gedaan, maar die liet nog even op zich wachten. Maar als het om puzzelen gaat vind ik dit zelfs bij min 10 graden heerlijk om te doen.

zin in de lente denksport

Denksport super bedankt voor de ontzettend leuke collectie KrisKras puzzelboekjes!

Review Denksport KrisKras

Van Denksport ontving ik 4 verschillende KrisKras edities:

1. KrisKras Zweedse Puzzels
2. KrisKras Taal Puzzels
3. Kriskras Woorden Strepen
4. KrisKras Rebus Raden

Eigenlijk vind ik ze allemaal leuk, hoewel ik me wel een beetje verkeken had de pittigheid van de Rebus Raden en de Taal Puzzels. Die vond ik best moeilijk zeg! Vooral de rebussen zien er vrij simpel uit en daar heb ik me aardig op verkeken, maar dat maakt het tegelijkertijd ook zo verrassend leuk. Ik kan je dan eigenlijk ook niet een exemplaar specifiek aanraden, want welk puzzelboekje je ook kiest, met alle edities vermaak je je prima deze lente (en de rest van het jaar)!

Denksport was ook nog zo lief om me 2 exemplaren van elke editie te sturen. Nu had ik net als vorige keer een leuke winactie kunnen houden, maar deze keer heb ik ze cadeau gegeven aan het Martiniziekenhuis in Groningen.

zin in de lente denksport review

Heb jij dat ook, dat als je eenmaal verdiept zit in een puzzel dat je compleet alles om je heen vergeet?

Lente, zomer, herfst of winter?

Mijn favoriete seizoenen zijn absoluut de lente en de zomer. En jij, in welk seizoen (of seizoenen) voel jij je het meest happy?

liefs llianne

Kleuren voor volwassenen suf en saai? Echt niet! Ben je benieuwd waarom het zo leuk is, lees dan mijn enthousiaste review over het Denksport kleurboek voor volwassenen.

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.