5 x zin in de lente

13 april 2020
zin in de lente

YAY het is lente, wat heb ik hier naar uitgekeken zeg! Zodra de kerstboom de deur uit is verheug ik me al op het moment dat het weer lekker lang licht is en het steeds een tikkie warmer wordt. Zodra het lente wordt voel ik m’n energielevel stijgen en heb ik helemaal zin om er op uit te gaan. Yes, I love spring: 5 x zin in de lente!

Let the sun shine

Waarom ik vooral zin in de lente heb is de zon. Zodra ik de eerste zonnestralen op mijn gezicht voel, voel ik me een stuk blijer en heb ik zin om buiten allerlei leuke dingen te gaan doen.

M’n moeder zei vroeger al dat ik een echt zonnekind was.

Op vakantie kon je me niet blijer maken met de combinatie van strand, zee en zon. Het lijkt wel alsof ik door de winterse kou zo’n beetje letterlijk van binnen bevries en die donkere dagen hebben niet echt een top invloed om mijn humeur. Let the sun shine en je hebt à la minute een 100 x leukere versie van mij.zin in de lente

5 x zin in de lente

Nu kan ik heel veel dingen opnoemen waarom ik zo van de lente geniet, maar ik houd van kort en kracht. Dus vandaar dat ik het bij vijf redenen houd waarom ik zo dol op de lente ben.

 1. De zon

  De zon staat voor mij toch wel met stip op nummer een. Vooral van de eerste warme zonnestralen geniet ik extra en het lijkt wel of mijn lichaam de vitamine D zo’n beetje letterlijk naar binnen zuigt.

 2. Voorjaarsschoonmaak

  voorjaarsschoonmaak

  Het klinkt supersuf en burgerlijk maar in het voorjaar krijg ik helemaal de kriebels om mijn huis op te ruimen en alles schoon te maken. Alle (oude) rommel gaat de deur uit (of geef ik weg) en ik vlieg met een poetsdoek het hele huis door. Ik ben pas echt klaar voor de lente als mijn huis weer helemaal fris en fruitig is.

 3. Spring fashionlente mode

  Mijn dikke winterjas, wollen truien en skisokken vertrekken richting zolder om extra ruimte voor een nieuwe collectie spring fashion in mijn kledingkast te maken. Van het maken van een (veel te lange) shopping wishlist word ik helemaal blij en als de eerste rokjesdag aanbreekt ben ik helemaal door het dolle heen; love it!

 4. Happy people

  Niet alleen ik leef helemaal op zodra het lente wordt, ook mijn lieve buren hebben er ‘last’ van. In de wintermaanden zien we elkaar nauwelijks, maar zodra het voorjaar wordt komen we elkaar weer regelmatig op straat tegen en kletsen we uitgebreid bij.

 5. Relaxen in de tuin

  zin in de lente hangmat

  Oké, het is best een klusje om de tuin weer op orde te maken, maar daarna genieten m’n zus en ik er extra veel van. Lekker chillen met een glas cola light en een glossy magazine op de loungebank, heerlijk! Weet je wat me ook super relaxed lijkt? Een hangmat of een hangstoel! Nu is onze tuin niet mega groot, dus ik denk dat we binnenkort een mooie hangstoel aan onze tuinset gaan toevoegen. En dan heerlijk een beetje lezen, kletsen en lekker wegdromen…

Lente, zomer, herfst of winter?

Naast de lente, ben ik ook dol op het zomerseizoen. Beide vind ik heerlijk. En jij, in welk seizoen (of seizoenen) voel jij je het meest happy?

liefs llianne

Een glossy magazine kopen is zo gepiept, maar wist je dat je zelf ook heel makkelijk een tijdschrift kunt maken? Ja echt: DIY een glossy magazine maken.

Dit vind je vast ook interessant, toch?!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.